En l äskigt kul födelsedag

IMG_5212
Detta är, håll i er nu, mitt allra första stafflikort! Det märks att jag är snabb på att testa nya grejor va? ;) Har lääääänge viljat använda paketstämpeln men inte kommit mig för det förän nu (som jag minns), den var rolig att måla med copics.
IMG_5211
Texten kom av sig själv, den passar bra till stämpelmotivet. Har använt Tonic Studio-stansen igen. Me like!
IMG_5213
Vem vill inte ha en sån här fin present??? Här ser ju färgerna på bandet och presenten rätt lika ut men bandet är tukos och presenten blå. Mysko. De fina ina paprena kommer från Cosmo Cricket och Graphic 45. Det var klappapapper som jag satte saxen/cutterpeden i. Den scallopiga (är det ens ett ord?) ramen är utskuren med Sillen. Perfekt när man behöver en form av en viss storlek ju! Jag har kommit på att jag har en “gammal” laptop stående (den funkar inte utan sladd och det var inte så mycket dyrare att köpa ny fin dator än att köpa nytt tråkigt batteri) och jag tror den ska få flytta in i pysselrummet som Sill-dator. Kan ju även sura fram utmaningar och inspiration när jag kör fast och så gör det ju inget att den står inkopplad i väggen jämt. Ska bara hitta ett litet bord den kan stå på alternativt ta tag i operation bänkskivor runt hela rummet. Det sista låter roligare ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “En l äskigt kul födelsedag

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s