Somrigt kort med cyklar

Jag skulle vilja ha en sån surfar-stilscykel. Med fransar på handtagen och så ska den var turkos, rosa eller gul med nån cool text/bild på ramen och så ska den ha en galet skön sadel i brunt skinn. Nu cyklar jag typ aldrig men skulle jag haft en sån cykel skulle jag säkert cykla jämt. Jag har visserligen en fin och bekväm tantcykel som är beige och rätt ny men drömma kan man väl få göra? Jag skulle cykla och köpa glass och sitta under en palm på stranden och känna havsbrisen fläkta och sanden mellan tårna. Ja, så väldigt många palmer finns det ju inte här i Viskafors men om jag ändå drömmer kan jag väl göra det ordentligt?
I brist på surfarcykel så gjorde jag ett somrigt kort med en cool cykel på. Det var rätt skoj det med och hur jag gjorde det står på CiLi-bloggen om nån vill veta.
IMG_5234
IMG_5238
Jag har faktiskt inte åstadkommit mycket i pysselväg på sistone. Har dock fått mig en fantastisk mappvagn och sorterat alla mina papper. Det är mycket trevligt att kunna bläddra ordentligt och se vad man har. Jag rensade ut en hel del som barnen fick. Sånt som jag inte riktigt kan föreställa mig vad jag nånsin ska använda dem till. Ungarna blev glada men sonen vill inte klippa i dem. Han vill sätta upp dem på väggen som de är ;) Vad lär vi oss av detta? Jo en scrappares skräppapper är en annans klappapapper. Smaken är som baken. Och allt sånt…
Har ett till kort på tork som jag kanske kan lyckas få upp på bloggen snart. Jag börjar kunna måla lite bättre med Copicsen nu och så har jag nya fina Tickled Pink-stämplar att leka med *lycka*.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Somrigt kort med cyklar

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s