Bra start!

Jag gjorde en LO efter skissen på Svensk Scrapbookings midsommarcrop. Jag gör ju inte så många LOS men har kommit på att 8X8 formatet passar mig allra bäst. Lagom stora ytor liksom… Jag har tänkt att jag ska göra en fortsättning på min Nytt Jobb LO som jag gjorde i vintras när jag sökte jobb. Lite för att knyta igen säcken. Så här kommer fortsättningen, när jag ser ut som glada apan på förra LOn så går det rätt bra på jobbet ;)
IMG_5264
Jag har gömt en liten tag med förklarande text bakom fotot. Jag hoppas att det syns att jag utgått från skissen för jag är lite rädd att jag tappade bort mig halvvägs. Jag glömmer hur kul det är att göra LOs. Har sällan nåt sånt där klockrent foto att scrappa, jag är sååååå dålig på att komma ihåg att ta bilder.
IMG_5258
Fransarna blev lite roliga tyckte jag. Mina stackars barn höll på att få gå utan middag när jag plötsligt fick massa idéer som jag bara var tvungen att testa… Kolla in de söta Magnolia-kanterna på sidan också. Jag ääääälskar dem!
IMG_5259
Nu tycker jag att vi alla ska ignorera att pennstiftet är upp och ned *håller för öronen och sjunger lalalalaBINGO* Jag har absolut inga tankar på att gå ned och slita loss det och vända det rätt, nope… Inga alls… Se förresten vilken fin bakgrund jag fick till med lite mist och lite dabbers.
IMG_5261
Jahapp, det var min lilla LO, får se om det blir nåt mer till cropen. Kanske en till kortutmaning, färgutmaningen lät helt i min stil!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s