Ett f ödelsedagskort med Some Odd Girl

Det är midsommarcrop på Svensk Scrapbooking just nu. Jag hade stora planer på att låsa in mig i scraprummet hela helgen men det har inte riktigt blivit av. Vare sig den stora inspirationen eller tiden ville infinna sig. Men jag har fått ihop ett litet kort till skissutmaningen och premiärstämplade en Some Odd Girl-stämpel som råkade slinka ned i shoppingvagnen när jag beställde stämplar sist. Hon är hemskt söt och rolig att färglägga också.
IMG_5249
Kortet har samma former som skissen men liite annorlunda blev det ändå. Det var kul att jobba utifrån en skiss, det är sällan jag gör det.
IMG_5252
Här ser ni söta flickan. Jag blir mer nöjd nu med mitt Copicsmålande efter att jag börjar lära mig vilka färger som blir bra att kombinera med varandra. Helt enkelt är det inte alla gånger!
IMG_5253
Jag gjorde pärlor med paper pen i kanten som jag stansade med min favoritkantstans från Tonic Studios. Den blir flitigt använd här hemma. Är halvfärdig med en LO efter skiss på CCn också, där har den också fått vara med lite. Kommer (förhoppningsvis) inom kort.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Ett f ödelsedagskort med Some Odd Girl

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s