You have my support…

Jag har gjort en till utmaning till Svensk Scrapbookings Midsommarcrop, den här gången en färgutmaning. Kortet skulle vara rosa, grönt och turkost. Inte direkt nåt problem för mig då det är mina favoritfärger ;) Jag passade på att inviga Lil Victorian Steampunk Lolita Lilith som kom från Australien i förra veckan tror jag. Hon är såååå tuff! Jag parade ihop henne med textstämpeln från PMS och de passade ju fint ihop tycker jag.
IMG_5266
Symaskinen fick sträcka på benen lite, det gillar både den och jag.
IMG_5268
Hon är galet snygg och farlig. Man bara måste älska dessa stämplar ju! För att inte tala om mina Copics. Jag vet att jag tjatar men de är så roliga att måla med :) Om ett par veckor ska jag sluta tjata om dem. Kanske.
IMG_5270
Glasögonen fick lite glossy på sig och ena kugghjulet på halsen en blingsten. Det var mitt bidrag till färgutmaningen. Egentligen gik jag ner för att göra nåt till CiLi-bloggen men på nåt sätt blev det detta istället. Får väl hålla tummarna för att det går bättre imorgon kväll.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “You have my support…

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s