Min mappvagn

Jag har haft problem med min pappersförvaring ett tag nu. Jag växte ur de förvaringsväskor jag använde och fick äntligen anledning att skaffa mig en mappvagn som jag gått och sneglat på en lååååång tid. Typ sen jag blev DT hos CiLi in Papers. Så skönt att äntligen ha lite ordning och reda bland mina papper. Mest av allt har jag märkt att jag använder mer mönstrat när det är lätt att nå dem (bara att rulla fram vagnen) och lätt att se dem. Sen lovade jag Cicci att hon skulle få bildbevis så här kommer det :)
IMG_5300
Tada!!!! Sorterat efter färg blev det till sist.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Min mappvagn

  1. Anna, den kommer från CiLi in Papers och heter Cropper Hopper Heavy Duty Rolling Cart. Den är väldigt smidig och bra, jag är väldigt nöjd :)

    Like

  2. En sådan skulle jag oxå behöva för jag håller oxå på att växa ur mina förvaringsväskor.Kanske skulle man inhandla en sådan.Finns de hos Chili in Papers ?

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s