Ska vi ses?

Jag hann (nätt och jämt) med att hänga med på Midsommarcropens kvällsutmaning igår kväll. Man skulle inspireras av en annons med midsommartema men jag blev mest inspirerad av själva layouten med bilder på rad och en rubrik med två flaggor på varsinn sida.
IMG_5302
Jag använde Lil Victorian Steampunk Eric och Lillith. Egentligen började jag mest färglägga dem lite för skojs skull och sen tänkte jag att jag liks kunde göra att kort av dem ;) Kortet är ganska stort, typ 9×5 tum, jag får nog bygga ett kuvert som rymmer detta jättekort.
IMG_5304
Vindsnurrorna blev smått överdimensionerade, jag gjorde dem på slutet när jag var trött och orkade ite skära ned dem. De är gjorda i silvermetall papper som jag målat turkost på insidan med mina copics. Färgskillnaden syns inte så bra på fotot.
IMG_5305
Ett klistermärke från OA passade i mitten av grungecirkeln. Swirlarna och cirkeln kommer från ett set som jag köpte i Karlstad på mässan. Jag minns inte på rak arm vad märket heter, det är danskt, men de är hemskt snygga!
IMG_5306
Jag invigde Eric. Han är rätt cool i sin hjälm med raketen på ryggen.
IMG_5307
Och så Lilith som är ännu snyggare ;)
Det var nog det sista bidraget till Midsommarcropen. Jag är rätt nöjd med att ha fått till fyra bidrag, jag är ju inte världens mest produktiva scrappare och de utmaningarna som är kvar fick jag inte direkt några idéer till just nu. Men kanske det blir nåt mer om andan faller på. Nu ska jag istället göra klart inför morgondagens kalasande. Hoppas vädret blir lite trevligare innan dess, här har varit rätt grått och regnigt idag… Men jag har varit tillbaks på jobet efter min förkylning gett med sig lite och det var en riktig toppendag. Inte misnt för att jag slutade tidigt och blev bjuden på tårta :)
Ha en härlig midsommar nu och ta hand om varandra!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Ska vi ses?

  1. Åh vilket snyggt kort! Och sååå coola stämpelmotiv!!! Vill ha! Vart har du köpt dom?Tack för hjälpen med pärlflossen! Det lustiga är att jag var inne på din sida igår (minns inte hur jag hittade hit) och idag när jag var in på min blogg och skulle gå in och titta på din blogg, via din kommentar, så var det ju samma blogg jag tittade in hos igår (förstog du?). Hm.. Med andra ord – vilket sammanträffande! :)Kommer definitivt komma tillbaka hit fler gånger! Det fanns mycket fint att titta på och inspireras av hos dig.Önskar dig och de dina en trevlig midsommar!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s