Summer of love

Jag fick faktiskt till ett sista alster till Midsommarcropen på Svensk Scrapbooking. Jag gillar ju att leka med sticky back canvas så jag började med det och sen letade jag en bild som passade till färgerna som jag fick fram med glimmer glam. Den glittrar som bara den på riktigt och titeln syns mycket bättre. Kortet jag hittade var från en sommar när jag var liten och det är så somrigt och fint. På baksidan av kortet har mamma skirvit “Hippie-sommaren” så titeln kom av sig själv.
IMG_5325
Jag har doodlat på grått bakgrundspapper och så målat med Copics i figurerna.
IMG_5327
Titeln har jag skrivit med perfect medium-penna och embossat med UTEE.
IMG_5328
En väldigt glimrande fjäril är enda prydnaden. Utstansat med en movers and shapers-stans och fastsatt med häftklammer.
Nu ska jag koka färskpotatis och grilla entrecôte för sommaren bestämde sig för att återvända till oss efter en något kylig men hemskt rolig midsommar!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Summer of love

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s