Orustscrappen

Jag var iväg på träff igår, på Orust. Det var varmt och klibbigt som bara den men jättekul så det gjorde inte så mycket. Såklart träffade jag massa kul folk och jag hann till och med göra hela tre kort! Fantastiskt mycket för att vara jag. Runt 23.30-snåret rullade vi över tjörnbron på väg hem och kolla vad fint det var!
Photo 2011-07-02 22 46 28
Jag började med att göra ett beställningskort. Jag hade fått i uppdrag av en vän att göra ett kort till en bomullsbröllopsdag. Paret hade gift sig i smyg förra sommaren och nu skulle de ha fest, så det var lite en bröllopsfest ett år i efterskott. Därför bad jag Marie att ta med sin suuuuperfina brudparsstämpel av okänt märke. Om någon läser detta och vet var den är från så säg till för jag vill verkligen veta!
Photo 2011-07-03 15 05 25
Tyvärr glömde jag att fota kortet och kom på det när maken precis skulle åka och lägga det på lådan så jag fotade det lite snabbt med iPhonen i plastkuvertet. Tänk vad ledsen jag varit om jag skickat det utan att fota för jag var rätt nöjd med det.
Photo 2011-07-03 15 03 59
Jag målade paret med distresser och kronan fick lite stickles på så att den glittrar lite. Är de inte väldigt tjusiga och modääääärna ;)
Eftersom jag har semester och jag inte hinner pyssla så mycket så får ni se nästa kort imorgon så har jag lite att uppdatera med i vart fall :) Och vet ni vad, jag var och hämtade en alldeles egen PortaInk hos Cili in Papers på vägen till Orust och tänk vad mycket prydligare det blev på skrivbordet. Saknade verkligen den när jag lämnat tillbaks Ciccis som jag lånat. Förutom det fick jag låna med mig en stoooor bunt Tombows att prova på så nu har jag nog jobbat mig genom alla de vanligaste färgläggningsteknikerna. Vilken jag gillar bäst? ALLA! Ja, jag är visst en färgläggningsnörd ;) Resultatet av mina första tombow-experiment kommer i bloggen imorgon. Hoppas ni har semester som jag har och bara njuuuuuuter av ledigheten.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Orustscrappen

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s