Mer Orustscrappen

Två utmaningar hann jag med på träffen i lördags. Först gjorde jag en skissutmaning. Kortet blev riktigt stort eftersom Tickled Pink-stämplarna är så stora men det kan väl vara kul med ett stort kort också. Om jag kan knåpa ihop ett nog stort kuvert att skicka det i ;)
IMG_5335
Här har jag testat tombopennorna, de var superkul att måla med såklart. Jag har inte riktigt koll på alla färgerna än, men jag ska öva lite till så blir det nog bra.
IMG_5338
Rosen blev lite gräll i färgerna men det går ju att fixa om man orkar ;) Eller så skulle man ju kunna provmåla i ett hörn innan man går på själva bilden men det är ju lite fusk, haha!
IMG_5337
Textstämpeln är från PMS, de har riktigt fina textstämplar! Lite stickles runt kanterna fick piffa till kortet lite i brist på symaskin. Jag vann faktiskt det lottade priset i den här utmaningen och fick välja en söt stämpel med busiga hönor på. Minns inte vad märket hette men det fanns en del kul stämplar där.
Jag glömde att berätta men jag vann ju faktiskt hela två priser i SS midsommarcrop. Helt galet, jag som aldrig vinner något. Först vann jag det lottade priset i färgutmaningen och sen kom jag tvåa i kvällsutmaningen. Så jag som aldrig vinner något har plötslit vunnit tre grejor på bara några dagar… Kanske jag skulle köpa en trisslott när jag ändå är i farten ;)
Imorgon får ni se det sista kortet jag gjorde på träffen. Det blir mer Tickled Pink, jag får liksom inte nog av de stämplarna. De är så roliga att färglägga.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Mer Orustscrappen

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s