Sista fr ån Orustscrappen

Som sista utmaning skulle vi göra ett kort eller en LO med en sång/filmtitel som rubrik. Jag googlade filmtitlar för jag missade att man fick ha en sång också (gissa om det blivit lättare då!) men så fastnade jag för “Kiss kiss bang bang!” för den passade med Lil Victorian Steampunk Lolita Lilith. Har ingen aning om vem som ska få ett sånt kort eller varför men det var kul att göra!
IMG_5330
Lite grungestämplar runt kanterna, lite rosor och så stämpeln. Perfect. Kantstansen lånade jag av en bordsgranne och jag tror jag måste ha en sån. Kan se den på många alster framöver när jag väl får tummen ur och köper den :)
IMG_5332
Hon är också målad med Tombows. Glasögonen har fått ett lager crackle accent på sig istället för den vanliga glossyn som jag brukar ha på.
IMG_5334
Rosorna har fått lite glimmer glam och stickles på sig så de glimmar och glittrar massor. Löven är utstansade med en lånad lövstans och sen målad med cracklepaint. Även kantarna har fått lite crackle paint på sig här och där.
Det var det jag lyckades prestera under träffen. Inte alls illa för att vara jag :) Nu längtar jag till Karlstad i höst. Det var så kul i våras så jag ser verkligen fram emot det!
Ooops, råkade publicera detta istället för att tidsinställa. Så ni som har mig i google reader har kanske sett det redan ;) Ni får se det som en sneak-prewiew för mina trogna följare, haha!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s