S öta bokmärken

Jag blev inspirerad av Malins fina bokmärken och gjorde något liknande. Det blev ett snabbgjort bokmärke som bästa moster ska få när jag hälsar på.
IMG_5341
IMG_5343IMG_5344
Bokmärket är gjort av några spillbitar papper, ett sånt band man virar runt galgen så att den inte ramlar av galgen på affären och en tjock pristag från något barnplagg. Perfekt att använda lite överblivet “skräp” till något praktiskt och användbart.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “S öta bokmärken

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s