Nytt uppdrag och virkalong

Jag är väldigt glad och stolt över att kunna berätta att jag kommer att designa för Tickled Pink Stamps i tre månader med start i augusti! Det är väl knappast nån som har undgått att se att jag är småtokig i TPS ;) Jag har inte riktigt fattat det än, det var galet många duktiga som sökte och de andra i designteamet är helt fantastiska. Kan nån stava till prestationsångest? ;) Men det ska bli jättekul, nu har jag mina två drömuppdrag. Vem kunde tro det för ett år sen när jag inte ens hade en blogg och satt och knåpade ihop mina tackkort till bröllopet (som jag inte skickat än), det som fick mig att trilla in i pysslandet på allvar.
Try Three
När jag surfade runt snubblade jag över något som lät roligt. En virkalong. Jag har aldrig hört talas om någon sån innan men jag tror att man får en mönsterdel i taget och så virkar alla tillsammans en figur. Veronica som har bloggen Våga skapa håller i detta och jag tycker det ska bli en rolig grej att testa. Om jag nu hinner med när jag har nytt uppdrag. Men jag testar :) Titta gärna in hos Veronica för hon har massor av vackert i sin blogg, speciellt impad är jag av hennes ulltovning.
virkalong
Jahapp, det var dagens goda nyheter. Sitter och klurar lite om jag borde blogga på engelska också eftersom jag nu kanske får lite fler besök från andra länder (fast några utländska besökare har jag ju redan). Jag är ju lite lat och rätt nöjd om jag får till ett inlägg på svenska ;) Vi får se…
Kram på er, jag är så glad för alla kommentarer jag fått på sistone. Har inte haft möjlighet att titta in och svara på allt men några har jag tittat förbi och jag inser att mitt bloggsurfande har blivit lidande av min semester. Har ju missat massor av fint. Jag ska se om jag inte kan bli lite bättre på att lämna kommentarer efter mig också, det vet jag att jag är dålig på.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

6 thoughts on “Nytt uppdrag och virkalong

  1. Grattis till uppdraget!Det finns ju översättningstjänster som översätter fantastiskt roligt, fast man förstår det mesta… :-)Och vad kul att du hänger med på Virkalong!Vi ses väl snart hoppas jag.

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s