Dagens kort

Jag skulle mest bara träna på Tombowsen och vips hade jag gjort ett kort. Det går oftast så, jag ska bara måla lite och sen glömmer jag det när jag målat färdigt och gör något av motivet.
IMG_5420
Lite närbild också…
IMG_5422
Jag köpte en ny vit penna för min gamla höll på att torka ihop men nyinköpet och jag kommer inte alls överens. Blä… Ska kämpa på med min gamla ett tag till tror jag.
Jag vet inte om jag skrivit det men jag håller på att fixa lite i scraprummet. Jag tycker att det är rörigt men maken påstår att det är väldigt organiserat. Och visst, det ÄR det organiserat. Jag vet var det mesta finns och kan sträcka mig efter det i sömnen, men i vissa lådor är det inte direkt ordning och bland stämplarna råder fullt KAOS. Me det har blivit bättre och nån dag ska jag ta bilder och visa er hur det ser ut nu innan vi satt upp bänkskivorna i rummet som vi planerar att göra. Jag har lyckats tappa bort en hylla, jag är stensäker på att jag har en till likadan som den som hänger på väggen nånstans men jag hittar den inte. Detta ledde till en offensiv på vårt galna “lådrum” (husets största rum som just nu innheåller… skrot… ) i jakt på denna hylla. Detta ledde till att maken har röjt i källaren för att vi ska kunna bära ned byggmaterialet som ligger där och även till att vi ska röja upp i andra köket=verktygsrummet för att få in annat där. Så bara för att jag skulle ha en till hylla i scraprummet så kanske hela nedervåningen efter 4,5 år äntligen blir använd till mer än förråd. Men jag har inte hittat nån hylla än, haha!
Jaja, det var allt för idag! Tack för alla gratulationer till mitt nya uppdrag hos Tickled Pink. Jag blev riktigt glad och lite rörd också över att så många är glada för min skull. Jag är fortfarande inte helt säker på att jag inte bara har drömt det, men eftersom jag dubbel- och trippelkollat det (och jo, kvadruppelkollat också, haha) så stämmer det nog. Nu längtar jag efter att få börja skapa!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Dagens kort

  1. Riktigt fint kort! Och jag är den första att förstå exakt varför du går över till tombows. Har i och för sig aldrig provat Copics, men lyckades aldrig komma överens med ProMarkers och inbillar mej att tekniken är rätt lika? Tombows är mycket mer samarbetsvilliga, eller hur?! *S*GRATTIS till ditt nya uppdrag också! Och lycka till, du kommer att fixa det galant!

    Like

  2. Helt underbart! JAg ärurkass på att göra kort så jag måste nog surfa runt lite mer hos dig och insupa inspiration:-DSuperkul att du vill vara med och virka i min virkalong.KRAM/Veronica

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s