Ett halvf ärdigt huvud…

Idag började virkalongen och jag hann ett halvt huvud. Andra halvan fixar jag imorgon. Har även gjort lite på en grej till CiLi-bloggen på torsdag. Kolla in den då för denna grej blev riktigt bra!

Nu tar jag mitt eget trötta huvud och lägger det på kudden. Semestern är slut och jag måste verkligen försöka komma i gång igen på jobbet. Det gick fantastiskt seeeegt idag men då hade jag sovit galet dåligt också. Så natti natti och kolla in framöver, jag har två obloggade kort liggandes och så grejen till CiLi-bloggen så jag har lite att bjuda på :)

Och se så mycket fint rosa som bloggen fått i sidebaren! Idag Är det ju augusti så då börjar mitt uppdrag hos tickled pink stamps. Hurra!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Ett halvf ärdigt huvud…

  1. Härligt! Hoppas vi kan hänga med i samma tempo genom hela Virkalongen. Vet ju hur bra jag är på att påbörja projekt. Sen är det det där med att avsluta dem… Kanske det hjälper att blogga om det? Hoppas det.Så du har redan satt på ögon… Jag bestämde mig för att vänta tills jag vet vad det är, så jag får brodera i efterhand. Det är rätt spännande att börja virka något som man inte vet vad det ska bli, eller hur?

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s