Where’s my head at?

Huvudet är färdigt :) Det blir spännande att se vad det ska sitta på! Jag har scrappat för blotta livet i kväll så att min grej ska bli klar till CiLi-bloggen på torsdag. Nån som är nyfiken?

Imorgon ska jag hoppa med huvudet före in i mitt nya DT-uppdrag :) Ujuj, så skoj det ska bli! Ska försöka blogga mina två obloggade kort med, men det blir ju mörkt så tidigt nu och jag är bortskämd med bra ljus.

Nä nu måste jag sova så jag orkar imorgon.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Where’s my head at?

  1. Mitt största problem vid virkning (och stickning och…) är egentligen min handledsskada. Det är nog den som gör att jag håller alltför hårt i virknålar, pennor och annat för så var det inte förr…Jag köper gärna en påse vadd till dig! Ska jag ta med mig till DT-träffen? Liten, mellan eller stor påse? Min var mellan…Ha så kul med virkningen ikväll/natt :-)

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s