Slipskort

Nu kan jag publicera mitt slipskort som jag hade i CiLi-bloggen förra veckan. Min pappa fyllde år i måndags och jag lät Sillen skära ut ett kort åt honom som jag piffade till lite sen. Jag vart nöjd och även min far som tur var :)

IMG_5415

Jag gjorde en ficka med näsduk på frihand och sydde sömmar så att det såg lite mer arbetat ut. Jag fäste slipsen med 3d-kuddar så att den stod ut lite.

IMG_5417

Jag verkligen älskar min symaskin! Fast jag syr sällan i nåt annat än papper längre.

Nu ska jag lista ut vilka kort jag bloggat och vilka jag inte bloggat. Sen kan jag lova er något skoj i bloggen på söndag. Mmmmm… Hemlisar! ;) En ny del i min virkalong har kommit idag, får se om jag hinner virka något på den i kväll eller om den får vänta till i morgon. Har massor av kul pyssel som måste hinnas med och jag känner mig smått stressad då en förkylning verkar komma smygande idag också. Ni vet en sån dag då man vaknar och känner sig helt ok. Efter ett par timmar killar det lite i halsen. Sen börjar man hosta vid lunch ungefär och på eftermiddagen börjar snoret rinna och man inser att man i denna takt kommer att ha full influensa innan sängdags ;) Låt oss hoppas att det vänder. Har testat alla knep idag för att bli av med denna begynnande förkylning och hoppas den är väck innan imorgon.

Kramelikram!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Slipskort

  1. Kom på att det är fars dag på söndag och sökte på slipskort – och hamnade här. Tycker att ditt kort är superfint, funderar på att sno idén rakt av! :D

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s