A little bird told me…

Jag satt och lekte med copicsen och vips hade jag gjort ett kort. Så kan det gå.

IMG_5459

Jag tyckte att denna stämpel inte fått vara ute och leka så mycket på sistone så jag gjorde ett till kort med henne.

IMG_5460

Tagen har jag målat med glimmer glam, mistat och den glittrar galet mycket. Fågelstämpeln hittade jag på mässan i Karlstad och jag har ingen aning om vart den kommer från men jag ääääääslkar den. Den ser inte så arg ut egentligen men jag var tvungen att fylla i ögat på frihand och missade lite ;)

IMG_5461

Bakgrunden skimrar också. Jag hade ett gammalt mönsterpapper som jag inte gillade färgen på. Jag målade över det med skimrande akrylfärg och vips blev det mildare i färgerna och användbart :)

IMG_5462

Lite spets och ett matchande band var allt som saknades. Blingstenen målade jag med copics så att den matchade.

Det var allt för idag. Ses igen snart hoppas jag :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “A little bird told me…

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s