Jag har blivit med Gesso!

IMG_5512

OJ vad roligt det är :) Jag är ju som en treåring när jag får kladda så jag hade hemskt kul med gesson. Detta är första försöket som jag lekte fram. Kortet har jag gett till en kollega som kommit in på konstskola, fatta så roligt! Jag har flera kollegor som verkar väldigt kreativa så det är nog inte konstigt att jag trivs så bra med gänget där på jobbet.

IMG_5513

Jag fick använda mig av en TH-glödlampa och så har jag gått och blivit galen i biljetter på sistone så de kommer det garanterat många av på korten framöver!

IMG_5516

Kolla vad det glimmar. Massor av glimmermist ovanpå Gesson och så lite rock candy-stickles ovanpå det. Mums! Kanske lite olikt mig att använda bruna nyanser och inget färgglatt alls men det skyller jag på Cicci som på DT-träffen utmanade mig genom att ge mig o-mayiga papper att leka med som en utmaning och jag gillar ju såna (kanske lite för mycket)!

Vill du veta hur jag gjorde kortet? Kolla in på CiLi-bloggen för en mer utförlig beskrivning.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Jag har blivit med Gesso!

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s