10 000 bes ök!

Wow! Jag kollade just på min räknare och såg att jag haft 10 000 besök på bloggen :) Räknaren har jag inte haft från början, vet inte om den räknar från att jag satte dit den eller från bloggen startade? Men i vilket fall så är det helt gaaaaalet många som tittat in här. Tusen tack för alla snälla kommentarer och all uppmuntran. Utan er skulle inte den här bloggen funnits kvar så länge. Snart tror jag minsann också att bloggen firar ett år och med det firar jag väl ett år i scrapvansinnets grepp ;) Det var när jag startade bloggen som jag började på allvar och helt ärligt, det känns som om detta eviga papperspysslande alltid varit med mig. Undrar vad jag gjorde med all tid och alla pengar innan dess??? ;)

Nä, nu ska jag klura lite på hu vi ska fira detta. För fira ska vi väl??? Kanske en candy eller nåt? Jag ska leta i mina gömmor och se om jag har nåt som jag kan glädja nån med :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “10 000 bes ök!

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s