Ett litet prickigt kort

På DT-träffen som jag var på för ett tag sen så fick jag leka med lite andra papper och grejor än jag är van vid. Det blev ett prickigt kort.

IMG_5503

Jag gillar verkligen trädekorationen, den var rolig att pynta :)

IMG_5506

En TH-stämpel, stämplad med dabbers. Det blev en snygg effekt.

IMG_5507

Trädockan är ocks stämplad med TH. Såklart. Vill ni veta mer om hur jag gjort och vad jag använt kan ni som vanligt kolla in på CiLi-bloggen.

Jag firade ju lite häromdagen i bloggen. Pratade om bloggcandy och så. Nu kan jag lova att det blir faktiskt en bloggcandy, jag ska bara få i ordning priset och så. Men sen drar jag igång 10 000-besökares-ett-årsbloggar-candyt med buller och med bång. Men jag behöver nog hitta på ett bättre namn, eller vad tror du?

Det fick blir lite kort idag (fast det dyker inte upp förän imorgon… ehm… idag?), jag är ganska så trött. Har en sjuk liten tjej som höll mig vaken i går natt. Imorgon blir det min första VAB-dag sen jag började på nya jobbet. Bäst att krypa i säng så att man orkar med en nästan-frisk treåring och en helfrisk femåring. Kanske vi hinner pyssla lite, jag håller på med previews för septembers TPS-släpp. Nu är ni allt nyfikna va? Behöver jag säga att jag verkligen verkligen gillar de nya stämplarna? Mer törs jag inte avslöja nu faktiskt. Men på eftermiddagen den 6e kommer första titten så håll ut. Tänk att det snart är september redan! Tiden går fort när man har kul :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Ett litet prickigt kort

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s