Tag med naturtema

Veckans DT-inlägg på CiLi-bloggen fick bli detta söta bokmärke. Jag har skurit ut fågeln med Sillen och så har jag lekt med gesso, mister och distresser. Jag gjorde den förra helgen när jag hade besök bästaste Terés och Jenny, mina reskompisar när vi drar till Karlstad. Vi hade galet kul och jag är säker på att det blir en toppenresa :)

 

IMG_5650

IMG_5652

Närbild på pippin. Söööööt va? Den har legat i mina gömmor ett tag och väntat på att få bli använd :)

Men nu hittar jag inte min TH-sax, den är helt försvunnen. Jag misstänker att den ligger hemma nånstans men jag kan inte för mitt liv hitta den. Har den fått ben? Jaja, jag får väl gå och pyssla lite imorgon så kanske den dyker upp igen. Har haft så roligt med besök i helgen och besök on-fre också av en kär vän som flyttat närmare mig efter att ha bott aldeles för långt borta länge nu. Myspys! I kväll ska jag baaaara mysa med gomat och ett glas rött. Kanske vi har en osedd True Blood också. Hur kan man inte älska fredagar??? 

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Tag med naturtema

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s