Ses vi i Karlstad?

När vi hade lita scrapträff här hemma förra helgen passade jag på att knåpa ihop en namnskylt till Karlstadsträffen. Det är ju såååååå svårt att få till namnskyltar men med lite idéer från Terés och Jenny så blev det en till sist. Så om ni vill hitta mig i Karlstad så leta efter denna namnskylt :)

IMG_5646

Kaninen ska då vara jag ;) Jag har lekt med gesso, mister i alla olika färger och så massa stickles på det. Ska det vara så ska det. Den glittrar massor men det syns ju aldrig på bild.

IMG_5648

Jag använde ett uppochnedvänt chipboard W från mitt jättepaket med Cosmo Cricket som jag fick för ett tag sen. Det var rätt lagom stort och passade bättre än M-et som följde med.

IMG_5647

Och kaninen är såklart också från paketet. Jag har sprayat massor med glimmermist på det så den skimrar Jag tyckte att den behövde en rosett på örat också såklart, och lite bling. Fint ska det va!

Så nu hittar ni nog mig om ni vill säga hej. Och jag blir jätteglad om ni gör det. Inte länge kvar nu *läääääängtaaaaar*

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Ses vi i Karlstad?

  1. Jag ska dit, konstigt vore det ju annars eftersom jag bor i Karlstad ;) Jag ska leta efter dig och säga hej.KramGunilla (födelsedagskedjan)http://yster64.blogspot.com

    Like

  2. Så läcker, jag bara måste testa det där med Gesso, köpte en burk i går men har inte hunnit än men snart så…..Synd att Karlstad inte riktigt ligger på samma breddgrad som Hudiksvall.Ha det bra!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s