Ett riktigt enkelt kort

Jag fick ju en sån fin låda med Cosmo Cricketprylar för ett tag sen. Det fanns en hel del såna journaling-kort som jag som aldrig scrappar LOs inte riktigt visste vad jag skulle göra med. Men sen kom jag på att de blir jättefina bakgrunder till kort såklart! Jag mistade ett med massor av glimmermist (Maya metallic Mist från Maya road är min nya favorit, oj vad den glimrar fint!) på och så satte jag fast en chipboardfigur som jag knutit en halsduk på och så lite blingstenar på det. Kanterna fick en söm och lite distressing och sen var det liksom klart. Underbart lätt! Snuggt blev det också tycker jag!

IMG_5654

Färdigt kort på typ 20 min och inte ser det ihoprafsat ut heller.

IMG_5655

Sötaste chipboardgubben. Han fick ju knappar gjorda av små svarta pärlor också kom jag på. Fast var är hatten undrar jag? Fryser han ite om huvudet? ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Ett riktigt enkelt kort

  1. Underbart! Kanske ska leta upp min låda med chipboard som jag aldrig använder (eventuellt finns de på fler ställen än i lådan där de SKA vara). Har aldrig riktigt blivit inspirerad av chipboard förut, men nu… :-)

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s