Stavg ångstant och PRO-buss…

Jag fick en inte helt enkel beställning på ett kort till en dam som fyller 70. Det var dessutom min egen pappa som beställde kortet så då var det ju lite extra viktigt att det blev bra ;) Annars får man ju skämmas inför hela släkten sen och det vill jag ju inte. Damen i fråga är en hurtbulle som ska åka PRO-buss till tyskland på sin födelsedag tror jag. Eller så brukar hon göra det, är lite osäker. Men det önskades en PRO-buss eller en stavgångstant. Och helt ärligt så är det inte lätt att hitta såna i mina gömmor. Jag fick ett tips av snälla Helena på HC Design om att de hade en tokrolig gympatant men då hade jag ju klurat lite för länge för att hinna få den i tid så jag tog till Googles bildsök.

IMG_5659

Pappa har godkänt kortet och trodde födelsedags”barnet” skulle gilla det. Jag håller tummarna för att hon gör det.

IMG_5660

Här är en närbild på bussen och tanten. Jag har minsann klistrat fast PRO helt själv med genomskinliga självhäftande bokstäver. Tanten var rätt kul, det var ju perfekt att hon råkade stretcha mot en busskylt.

Jahapp, det var det kortet. Nu är det bara att knota på då. Har upptäckt att jag har ganska många alster jag måste få klart tills början-mitten av oktober. Det kommer att scrappas tills fingrarna blöder under den närmaste framtiden. Jag fick göra en scrapkalender för att hålla reda på allt som ska vara klart och när det ska vara klart… Puh! Tur att det är skojsiga grejor jag jobbar på. Men nu ska jag jobba på att vara social med min kära make så han inte wordfeudar till hjärnan säger popp och exploderar. Vi säger att han är scrapänkling nuförtiden, haha!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

6 thoughts on “Stavg ångstant och PRO-buss…

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s