Magi…

En kollega bytte jobb och jag fick i uppdrag att göra ett kort till henne. Jag passade på att använda min vunna Rox stamp-stämpel.

IMG_5711

Blomman är från Hero Arts, jag har haft massa stickles och glossy accent på den och klippt ut den övre delen och fäst den med 3d-kuddar.

IMG_5712

Själva texten är embossad med genomskinligt embossingpulver och sen har jag distressat runt om och sprayat glimmer mist ovanpå. Några blingstenar och så en inramning av stickles och så var kortet klart.

IMG_5713

Stämpeln passar väl jättebra till någon som ska börja på nytt jobb? Tycker jag iaf :)

Jag har varit Karlstad i helg och haft så galet kul som man bara kan ha på träff. en hel del shopping blev det och så vann jag två av utlottningspriserna så jag fick med mig vackra TH-nycklar och lås som jag suktat efter men varit för snål för att köpa och så julpapper helt i min stil med kraft och rött/grönt tryck. Självklart har jag tjattrat med massor av kul folk också :) Jag lyckades dessutom låsa ut mig och Terés i hotellkorridoren iklädda badkläder och handduk. Tydligen så går det inte att låsa upp hotelldörren med jobbets tidomatkort ;) Vem kunde tro det???

Nu ska jag sätta mig och försöka blogga ikapp lite har massor av grejor som är fotade och några ofotade som förhoppningsvis ska dyka upp i bloggen framöver.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Magi…

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s