Grattis Johanna

 

Jag är med i en födelsdagskedja och i måndags var det Johannas tur att fylla år. Jag har till och med träffat Johanna för länge sen, så det var rätt skoj att vi hamnade i samma kedja.

IMG_5707

Jag gjorde ett kort med en fin Some Odd Girl-stämpel. Jag börjar verkligen gilla dessa glada stämplar. Jag äger bara denna men kanske det blir nån fler framöver.

IMG_5708

Här är hon lite närmare, jag testade att embossa stämpeln för att inte det skulle flyta ut så mycket när jag färglade med Tombows jag får nog träna lite mer för jag gillade inte riktigt utseendet med embbossade linjer.

Kommer ni förresten ihåg PRO-bussen och tanten jag gjorde för ett tag sen? Mottagaren var så nöjd med kortet så att hon skickade ett jattefint tackkort till mig som jag hittade i brevlådan idag. Det var väl gulligt? Dessutom var det en så vacker pion på kortet så att jag funderar på om jag kan göra en ram och sätta upp det på väggen kanske. Jag råkar nämligen älska Pioner :)

Har ett par kort till att blogga och så har jag en del ofotat som ligger så jag får väl hålla det kort idag. Titta in imorgon så får ni se den första av de senaste helt nya TPS-stämplarna, jättefina!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Grattis Johanna

  1. Tack så mycket för det fina kortet. Gillar också Some Odd Girl-stämplarna, men bara från håll ännu, det kommer nog införskaffas nån snart :) blev ju inte mindre sugen nu när jag fick se en IRL.Familjen hälsar också!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s