Pinterestblomma

 

Jag har tittat runt lite på Pinterest och jag snubblade över en väldigt vacker blomma gjord i crepe-papper. Jag hade inte något sånt hemma men lite silkespapper som ett Cocoa Daisy-kit varit packat i, en glüber och en TH-pappersblomme-die. Resultatet blev väl inte direkt likt den väldigt prydliga och eleganta förebilden men jag gillar faktiskt när växter är lite vildvuxna och inte så prydliga så jag blev nöjd trots att det inte direkt liknar förebilden. En knapp och några HA-blad som jag klippte ut efter jag färglagt dem och en liten banner med en grattistämpel och kortet var klart.

IMG_5683

Det mest hittade jag i mitt Cocoa Daisy-kit precis som materialet till det mesta jag gjort denna månad. Jag har slutat packa upp kiten utan låter dem ligga i sin påse på skrivbordet och så använder jag dem mycket mer. Har använt upp nästan hela septemberkitet så nu väntar jag på oktoberkitet som tyvärr sällan kommer så tidigt i månaden som jag vill.

Nåväl, grattis till Inga i födelsedagskedjan (i efterskott) som fick dett kort hemskickat. Jag ska definitivt ägna en kväll eller fem åt inspirationsjakt på Pinterest. Mycket inspirerande!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Pinterestblomma

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s