Jag testade masker

Jag har några prima-masker som legat i en låda och varit försummade ett tag. Sen kom Terés och räddade dem när hon var här för ett tag sen och så hängde jag upp dem så att jag ser dem och fick lust att prova dem igen. Så det gjorde jag. Och ja… Nä…. Tror inte jag är masktypen riktigt. Det blev inte världens finaste kort och jag tvekar om jag ens törs ta med det till jobbet och sälja. Men jag bloggar ju troget alla mina alster (utom ett som jag ändå tog till jobbet och lyckades sälja) så här kommer mitt brun-orangea-höst-70-talskort ;)

IMG_5691

Hoppa nu genast vidare nån annanstans och titta på nåt fint för att uppväga detta mysko-alster.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Jag testade masker

  1. Ingen kommentar på detta vackra kort…då måste jag få skriva och säga att i mina ögon (beauty lies in the eye of the beholder) är detta supervackert! Orange är min favoritfärg och att ha maskat fram något (blommor?) som liksom inte är perfekt utan mer diffust men ändå blandar sej fint i det oranga är jättefint, tycker jag.Brunt och orange som jag alltid avskytt – inom pysselvärlden älskar jag det. (dock inte till kläder på mej själv).Heja dej, du maskar snyggt och det här gjorde du KANON!:o)KramFröken V

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s