Altrad l åda från Karlstad

 

I Karlstad fick vi en alter-utmaning och skulle pynta denna fina låda. Jag är inte sådär jättebra på att pynta saker men hade väldigt skoj med att testa Tim Holtz Kraft resistpapper. Tror jag tar loss dekosarna och gör om lådan för jag blev inte så nöjd. Det där med pynt är ju inte min starkaste sida. Mistable-fåglarna var dock väldigt söta, hade glömt det inköpet faktiskt. Jag har ju kvar en hel bunt med mistables, ska leka mer med dem på ett kort tror jag :)

IMG_5745IMG_5747

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Altrad l åda från Karlstad

  1. Vad kul att jag kan inspirera någon! Du är så välkommen tillbaka. ;-)Och vad roligt att jag fick hitta din blogg! Här kommer jag få massor med inspiration.Ha en underbar dag!/Annica

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s