Ännu ett kort från Karlstad

 

En av utmanigarna på träffen i Karlstad var att göra mönsterpapper med bokstäver. Jag hade inte med mig så mycket bokstäver så jag stämplade och embossade bokstäver och sen mistade jag pappret. Det blev sådär. Jag hade på lite vit distress stains för att ljusa upp det lite. När jag kom hem ritade jag vita fuskstygn på bokstäverna och runt om för kortet såg så mörkt ut.

IMG_5721

Jag köpte en rosa Dymo med utbytbara typsnitt, skrev ett litet grattis i ena hörnet för att testköra den. Det blir jättefint tycker jag, särskillt med den genomskinliga remsan :)

IMG_5722

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s