Tavla i Mixed Media

Jag behövde en tavla till en vägg som såg lite tom ut. Jag tänkte att jag skulle prova att göra en i Mixed Media, har sett så många fina tavlor på bloggarna på sistone. Det var verkligen roligt och blev rätt fint fast det var första försöket.

IMG_5742

Jag fick användning av lite chipboard som jag beställde med första gången jag handlade scrapbookinggrejor. De har blivit liggande då de bra bokstäverna är tagna ur paketen men när jag ändå skulle måla dem så spelade det ju ingen roll att färgerna inte matchade. Typsnittet var rätt fint och ett upp-och-nedvänt V fick bli ett A istället.

IMG_5743

Nyckeln och låset var vinster som jag fick med mig hem från Karlstad, funderar dock på om jag ska montera låset på någon chipboard-bit för det såg lite ensamt ut där mitt på…

IMG_5744

Det blir nog fler tavlor framöver, men jag ska köpa färdiga canvasar. Denna gjorde jag av en sån låda från Creative Club som jag haft spillpapper i som jag fäste ett ark sticky back canvas på. Man tager vad man haver :) Vill ni veta vad jag använt och hur jag gjort så hoppa över till CiLi-bloggen för en närmare beskrivning.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Tavla i Mixed Media

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s