Kv ällsutmaningen

IMG_5731

Kvällsutmaningen i Karlstad var en kortskiss och det skulle vara ett julkort. Jag hade inte några julpapper med mig men improviserade lite och lånade stämplar så att jag fick ihop ett kort ändå. Tomtens skägg och hår är målad med vit distress stains, rätt kul de där stainsen faktiskt.

Jag tänkte säga att detta var mitt sista alster från Karlstad men kom på att jag har ett litet ofotat alster kvar som jag helt glömt bort att fota. Det ska jag lägga upp så fort jag minns det :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s