Ett gammalt DT-alster…

Har visst glömt att blogga detta i min egen blogg. Det är ett bokmärke som jag gjorde till CiLi-bloggen och så glömde jag att lägga upp det här.
IMG_5718
Jag har lekt med metalltejp på ett bokmärke. Inga smådelar som ramlar bort från detta bokmärke, praktiskt!
IMG_5717
Jag har lyckats försnilla min embossing stylus (eller pinn-kule-moj som jag brukar kalla den) när jag var till Karlstad så jag använde skyddet till min TH-sax och annat för att tejpen skulle fästa ordentligt och mönstret skulle synas. Man tager vad man haver. Mest saknar jag mojen för att den hade en nål/piercer om man vände på toppen och den var helt lagom stor för att göra rent i glossyn när den torkat ihop. Får väl skaffa mig en ny nån gång, tänkte inte på att jag använde den rätt ofta förän den var borta. Den trillade nog ur väskan gissar jag.
Nåja, nu har ni fått se mitt bokmärke. Hade förresten ingen svart akrylfärg heller så jag målade den med svart crackle paint. Det funkade det med om nån undrar. Säkert lite oekonomiskt om man gör mycket dock.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s