S ött pippikort

IMG_5766

En av de bästa grejorna med att vara DT på CiLi in Papers är att det med jämna mellanrum beställs hem en stor bunt fina Hero Arts-stämplar. Då kan jag sitta och bläddra i produktkatalogen och välja precis de stämplar jag vill och så tar Cicci hem dem åt mig. Jag blev helförälskad i denna söta stämpel, den påminner mig om björkarna i Kiruna när jag växte upp. Jag kan inte minnas om det fanns några fågelstackare kvar i december, men björkar finns det gott om. Jag drog stämpeldynan mot stämpeln så att det ser ut som om snön yr också.

Ett enkelt och roligt litet kort, helt i min smak! Har ni börjat med era julkort än?

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “S ött pippikort

  1. "Har ni börjat med era julkort än?" Det gav ju ingen ångest alls!!!!!Jag trodde vitsen med hemmagjorda julkort var panikkänslan den 16 december när man inser att det är sista dagen att posta och man inte ens börjat fundera på hur man ska göra årets kort… :-) Det är i alla fall ungefär så det brukar gå till hemma hos mig. Får se om det går att ändra på i år, men 20 års vana är nog svårt att ändra på…

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s