Ett till tant-kort.

Jag fick frågan av en kollega om jag kunde göra ett 70-årskort. Mottagaren bor på Irland och gillar tjocka tanter. Jag tog och dammade av min allra första stämplar, en tjock tant från Panduro, hon är så söt! Tyvärr har stämpeln torkat helt så tryckte blev halvdåligt och jag fick försöka många gånger innan det blev såpass.

IMG_5767

Jag använde TH Kraft resistpapper som jag färgade in i damens favoritfärger, engelsk vinröd och mörkgrön. Jag hade ju inget som riktigt var rätt färger. Beställaren tyckte att det vore roligt om kortet kunde stå framme så det fick bli ett stafflikort.

IMG_5768

Jag fick leka med min nya rosa Dymo och fina korrugerade siffror från senaste Cocoa Daisy-kitet. Jag hoppas att mottagaren blev glad över det, trots att jag fick höra att hon inte var så väldigt “sweet” utan mer en bestämd dam (sagt med mycket kärlek). Tänk att ett av mina kort hamnar på Irland, det är lite skoj!

Jo, jag måste tipsa om en kul grej. Jag säljer ju lite kort på jobbet och fick tipset av en kollega att med en app till iPhonen som heter iZettle så kan man ta betalt med kort (Visa och Mastercard funkar). De tar en liten avgift men det är ju jättesmidigt och pengarna kommer in på ditt bankkonto inom ett par dagar. De skickar hem en kortläsare helt gratis men det är lite kö på dem så min kollega har fått hem sin men jag har inte fått min. Det funkar att betala utan kortläsaren men man måste knappa in lite mer så det tar lite tid. Jätterolig och praktisk app! Nu kan ingen skylla på att de inte har kontanter när de vill köpa ett kort ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Ett till tant-kort.

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s