Tackkort med Hero Arts-st ämplar

Jag har gjort ett tackkort med Hero Arts-stämplar till mitt DT-inlägg i CiLi-bloggen. Titta in där för mer detaljer :)

IMG_5773

Visst ses vi på Göteborgsmässan i helg? Jag kommer att jobba för CiLi in Papers på lördag så kom gärna fram och säg hej så blir jag glad! Denna gång ska jag försöka ta med mig en namnskylt också så att jag syns lite bättre än sist. Jag tror att det blir jättekul!

Jo, jag har nu gästat klart hos TPS, snyft! Det har varit jätteroligt att få gästa och inspirera där men jag är inte allt för ledsen för det. Jag ska nämligen hoppa över till TPS utmaningsblogg och DTa där istället. Visst kommer ni och leker ni med? Jag är jättepeppad och det ska bli sååååå roligt! Jag älskar utmaningar och det är ju lite extra kul när man får veta dem i förväg ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s