Grattis Cecilia!

Ännu ett kort till födelsedagskortskedjan. Nu är det inte många födelsedagsbarn kvar tror jag. Det har varit roligt att vara med, särskillt när jag själv fyllde år. Men jag orkar inte vara med nån fler gång för jag tycker inte jag gör annat än födelsedagskort ;) Detta blev rätt gulligt tycker jag. Det blev inte ens i närheten av vad jag planerat men vad gör väl det? Hann bara snabbfota det med mobilen innan jag var tvungen att rusa med det till brevlådan.

födelsedagskedjacecilia

Ja, lite suddigt men så får det bli ibland :) Grattis Cecilia, hoppas du hade en härlig födelsedag!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Grattis Cecilia!

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s