Metalltag med Steampunk Eric

IMG_5781

Jag har gjort en rolig tag i metall med en av mina försummade stämplar. Lil Victorian Steampunk Eric har legat i min låda och bara fått vara med på ett kort (med huvudet) så jag tog och gjorde en steampunk-tag.

IMG_5783

Jag hade en chipboard figur som jag färgade med cracklepaint och innan den torkat helt gjorde jag tvärt emot vad som står på burken. På metallicfärgerna står att amn inte ska värma dem med fönen så jag var ju tvungen att göra det och kolla så fina bubblor det blev :)

IMG_5788

Igår jobbade jag på Göteborgsmässan. Det var jätteroligt och jag träffade så många trevliga pysslare! Och så är det alltid så kul att hänga med CiLi-gänget. Vi har alltid hemskt roligt när vi ses! Lite roliga grejor fick jag med mig hem också såklart så jag har lite skoj att leka med idag :) Jag är rätt trött efter en dag som blev lång, jag åkte hemifrån 6.40 på morgonen och efter mässan passade jag på att träffa en kär vän och vi var och käkade och babblade och sen följde hon med hem och sov över och vi höll väl igång till midnatt i vart fall innan vi blev lite för trötta och fick trilla i säng. En mycket bra dag men lite mör är jag idag. Det är inte så att ungarna sover längre för att jag är trött ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Metalltag med Steampunk Eric

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s