Sp öket Laban

Jag fick söta Spöket Laban-stämplar i miniformat av en kollega på jobbet, han undrade om jag kunde göra lite barnkort med dem kanske. Självklart kunde jag det, jag älskar ju Spöket Laban och specielltLabolina som påminner mig lite om en viss ung dam som bor under detta tak ;) När jag jobbade på Göteborgsmässan så såg jag Papermazes söta Laban-papper och några såna fick följa med hem. Jag har gjort ett par minikort med papper och stämplar och fler lär det bli.

IMG_5799IMG_5800

De är i 3×3-format precis som julkorten igår. De är roliga att växla med när man håller på med större projekt. För att rensa skallen sådär. Återkommer med lite fler framöver men nu ska här göras farsdagskort och ett beställningskort så de får vänta lite.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s