Sk ål och grattis!

Jag fick hem några fiiiiina Kraftin Kimmie-stämplar i min brevlåda i förra veckan. Har gått och suktat efter dem ett tag nu, de är så roliga! Jag gjorde ett grattiskort, på insidan står det grattis. Sen har jag använt uuuuuunderbara October Afternoon-papper ur mitt Sidewalks-kit som visst hamnade i min shoppingpåse på mässan. Då kan det väl inte gå fel?

IMG_5813

Är hon inte ljuvligt söt? Sen har jag lite bakers twine som enda pynt, kortet ska nämligen till en kille. Tycker nog att detta kort funkar med lite grafpapper bakom och så… Eller vad tycker du?

IMG_5811

Jag stansade med min favvostans nedtill, det syns lite dåligt på bilden, jag har fransat till kanterna lite sen jag tog bilden så att de står ut lite som ett avrivet blad ur ett anteckningsblock.

IMG_5810

Skål och grattis ;) Det blir nog mer av denna sötis men jag har ju fler stämplar att leka med! Jag är lite produktiv igen så det blir resultat av mitt scrappande, det har ju varit lite segt på den fronten ett tag.

I’m entering Kraftin Kimmie Stamps Challenge blog Challenge 104 – Make It Masculine!! It might not be the most masculine card but I’m sending it to a man so it should be ok :)

Har ni hört att det bara är 6 veckor till jul. Puh… Hur gick det till? Hade vi inte semester nyss??? Känns så i vart fall… Jaja… Just sayin…

Tack för att du tittade förbi! :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s