Mer jul, jag vill ha mer jul…

Jag fortsätter med mina julkort. Jag fick med mig superfina Reprint-stämplar hem från Göteborgsmässan. Jag letade efter ett set med både fina jultexter på svenska och några enklare motiv så att det går fort att göra korten.

IMG_5797

Kolla det vackra bandet! Beställt från USAmerika tillsammans med massor av härlig bakers twine… Men de skrövliga banden som mest fick åka med för att se vad de var var faktiskt snäppet snyggare. Nästa gång blir det bara skrövvelband! Gissa om ni kommer att se sånt på många kort framöver!

Annars var det rätt enkelt att göra. Stämpla en pumla, embossa, måla med Copics. Stämpla snöflingor runt om och embossa dem. En liten söm och 3d-kuddar under kortfronten. Väldigt vintrigt och fint med pärlemorsskimmer!

PS. För er som missat det så är en pumla det som folk fått för sig att det heter julgranskula. Det är såklart fel, en pumla är en pumla och inget annat ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s