Fler barn-minikort

Jag har gjort några till minikort till min kollega som önskade sig barnkort av mig. Det första fuskade jag lite med, jag använde ju inte Spöket Laban-temat men hunden från October afternoon passade ju så bra där!

IMG_5821

Sedan blev det ett till Labankort. Jag stansade ut en Laban ur mönsterpapper och lade på ett tjockt lager Glossy så att det blev som en pebble. Den är fäst med 3d-kuddar så att den poppar upp lite.

IMG_5823

Ett till kort gjorde jag men det ligger på tork så det kommer en annan dag. Ska göra lite kuvert till dessa också om jag minns hur jag gjorde dem… Borde verkligen börja skriva upp grejor! Ja, nånstans där jag hittar igen det också kanske ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s