Mer jul och fler pumlor…

IMG_5833

Idag är det en månad kvar till jul! Vart tog tiden vägen??? Jag har gjort ett julkort till CiLi-bloggen så kila vidare dit om ni vill veta mer om hur jag gjort och vad jag använt.

IMG_5834

Har man inte nog att göra så skaffar man sig det. Jag har broderat runt bokstäverna… Svägerskan har slagit griller i huvet på mig också så nu sitter jag och funderar på att virka pumlor… Det borde inte vara så svårt… Men orkar man? Hinner man? Vill man? Vi får väl se om det dyker upp några söta pumlor här framöver. En kommer senare idag kan jag lova. Då är det dags för en ny utmaning i TPS-challenge blog. Kom tillbaks senare så får du se! Och visst kommer du och leker med oss? Det är en riktigt rolig utmaning denna gång!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Mer jul och fler pumlor…

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s