Det sista sm åkortet

IMG_5825

Jo, jag vet att det är Labans slott men det bryr jag mig inte om ;) Det var sista småkortet till min kollega. Nu har jag just börjat på en bunt julkort i samma format med det röda hjärtpappret som bakgrund.

Tänkte mest lägga upp ett litet inlägg nu när ja ginte hade nåt bättre för mig. Jag är hemma med dottern idag, hon har tagit bort sina halsmandlar och har fått order att vara hemma från dagis i två veckor. Jag har en snäll man som kan jobba hemifrån och han har varit hemma hela förra veckan. Idag var han tvungen att ha möten så då är jag hemma och myser med en dotter som är mycket gladare denna vecka när hon inte har så ont längre. Vi ska käka lite lunch strax och sen knata iväg i det vackra vädret för att hämta storebror från dagis. Skönt att stormen blåst förbi, jag var rädd att taket skulle blåsa bort igår! När maken var och handlade pizza så blåste en flaggstång omkull bakom bilen. Tur att den inte träffade bilen!

Nu ska jag leta rätt på strykjärnet så att de där julgardinerna kommer upp nån gång!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s