Liten jul-tag

Jag har gjort en liten jul-tag till CiLi-bloggen. Egentligen hade jag gjort nåt helt annat men det ville inte riktigt fastna på bild, tur att jag lekte ihop något annat INNAN jag såg detta när jag drog över bliderna till datorn. Då hade det blivit panik vill jag lova!

 IMG_5851

Svart, silver och rött blir väl juligt? Stjärnorna såg jag en tjej på Slöjddetaljer dema i Karlstad, hon gjorde massor av söta kort med stjärnor runt en text. Enkla och väldigt snygga. Har somm gått och tänkt på stämpeln sen dess och så hittade jag den i erbjudande-kategorin på CiLi in Papers. Kunde så klart inte låta bli då!

IMG_5852

Sen fick jag användning av en av alla de grejor som kom i Cosmo Cricketpaketet. Fiiiiiii pumla.

Nu så ska jag allt krypa i säng. Fast när det här kommer upp på bloggen är det ju morgon och jag jobbar flitigt. Jag längtar så gaaaaalet mycket efter jul nu. Känner mig trött rakt igenom i kväll. Hoppas det går över tills imorgon, behöver lite sömn bara. God morgon (för mig god natt när jag skriver det) och ha en härlig 1 december :) Ni har väl öppnat chokladkalendrarna?

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s