Tim Holtz 12 tags of Christmas

Jag har varit som en unge på julafton sedan Tim Holtz startade sin 12 tags of Christmas för detta år. fatta vad galet mycket inspiration och roliga tekniker han visar! Jag gjorde en tag inspirerad av tag #4. Den var skoj att göra! Jag upptäckte att Texture Paste puffar upp sig om man värmer den innan den stelnat. Det kan vara bra att veta :)

IMG_5859

 IMG_5860

Jag tycker att det är så kul att stämpla i UTEE!

IMG_5861

Ja, det slank med en pumla på denna med. Söööööta små minipumlor hittade jag på Lagerhaus.

Mer om tagen hittar ni på CiLi-bloggen som vanligt på torsdagar. Och om ni väntar ett tag så dyker nog veckans Tickled Pink Challenge-bidrag upp också. Det blir lite dubbel pott varannan torsdag när jag har båda mina DT-alster samtidigt!

Hoppas ni har det mysigt med julstöket. Här har det ääääääntligen blivit lite vinter. Jag gillar inte vinter så mycket men just runt jul vill jag gärna ha lite vitt på marken.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Tim Holtz 12 tags of Christmas

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s