Juldekoration gjord med kantstans

IMG_5857

Jag har pumlor på hjärnan! Jag tror verkligen att pumlor är årets julgrej för mig. Viss år har jag dille på ljus, andra år på glitter. I år är det pummelåret och jag vill bara ha varenda stämpel jag hittar med pummelmotiv. Denna goding kommer från Tim Holtz och den är galet snygg! Mer om julprydnaden hittar du i CiLi-bloggen.

PS. Pumlan pumlar i sin pumlighet på ett pummelprytt October Afternoon-mönsterpapper. Det har pumliga små hål stansat med hjälp av en smått pumlig MS-stans.

Kramar i massor från pummelgalningen! (vad blev det? 11 pumlor i ett enda inlägg? 12 nu.. bäst jag slutar… O.o… nu fick jag lägga in en pummelkategori också… 13… pumlor… så, nu blev det 14 så jag inte får otur! )

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Juldekoration gjord med kantstans

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s