Det är aldrig för sent att ta reda på vem man vill vara…

Jag gjorde ett kort åt en kär kollega som efter 17 år på jobbet slutat för att jobba med det han brinner för. Jag tycker det är jättekul för honom att han tagit chansen men det är allt bra tomt på jobbet utan honom. Jag gjorde i vart fall ett kort åt honom från oss alla på jobbet och det har jag glömt att blogga.

IMG_5827

Jag tyckte att Steampunk Eric från TPS passade rätt bra, det är lite som att åka ryggraket att ge sig in på nya äventyr. Jag har även satt dit en liten kitchen aid-maskin efter bilden tagits, han ska nämligen jobba med mat.

IMG_5829

Jag gillar verkligen att färglägga Eric, massor av detaljer och annat pill. Skojsigt värre!

IMG_5830

Nu funderar jag på om jag ska orka ge mig på en 10 i topplista för året som gått. Vi får väl se, det har ju vait ett händelserikt år på scrapfronten. Roligast har såklart mina tre DT-uppdrag varit. Att få gästa Tickled Pink Stamps DT var fantastiskt kul, trodde aldrig att jag skulle få ett sånt uppdrag. Jag är ju stämpeltok så det var galet kul. Sen har jag ju fantastiskt roligt med Cicci och de andra tjejerna på CiLi in Papers, roligare tjejer får man leta efter. Har ju hunnit med några träffar också, Karlstadsresorna har varit hur roliga som helst och det är så roligat att få träffa folk man “känner” via nätet på riktigt också. Sen är det jättekul att få prova på att vara med på en utmaninsgblogg och härja lite (TPS Challanges blog), det är skoj med utmaningar och har du en TPS-stämpel i dina gömmor så måste du komma och leka med oss där.

Ha ett gott nytt scrappfyllt år nu. Tror inte jag hinner få iväg fler inlägg innan nyår, imorgon ska jag ut på ridtur för första gången på typ 13 år. Hoppas jag håller mig kvar i vart fall ;) Ska bli kul, håll tummarna för att jag kommer hem i ett stycke, haha!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Det är aldrig för sent att ta reda på vem man vill vara…

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s