Flaskkort

Jag har gjort ett par flaskkort. Jag gjorde båda korten i rekordfart då jag först gjorde julvarianten och sen fick veta att det inte var en julklapp utan en 60-årspresent och fick börja om.

IMG_5896IMG_5898

Mer om detta hittar ni på CiLi-bloggen.

Nu vill jag önska er alla ett gott nytt år med mycket pyssel. Mitt scrappiga nyårslöfte är att göra lite annat än bara kort nästa år. Kanske ska jag försöka mig på några fler LOs rent utav. Just nu jobbar jag på ett litet recepthäfte för alla julrecepten så att jag slipper leta så mycket varje år. Det kanske dyker upp här framöver, jag har gjort en egen mall och skurit ut med Silhouetten, det är roligt att göra egna mallar så att det blir precis som man vill ha det. Vad är ditt scrappiga nyårslöfte???

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s